Botox ervaringen Arthur Ludlage

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
12 september 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Eva

Veel persoonlijke aandacht, afspraken zeer flexibel, dr. Ludlage: Deskundig, meedenkend, weinig blauwe plekken.

10
13 juli 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Yvonne

Integer, authentiek, hij zal eerlijk zeggen wat nodig is maar verkoopt niet! hij zou mij veel meer kunnen verkopen maar hij doet het niet!

10
03 mei 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Wendy

Zou er het hele land voor doorrijden, aanrader.

80
08 april 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Joahnna

Fijn dat ook na enkele behandelingen er elke keer weer opnieuw gekeken wordt wat er nodig is om de behandeling maximaal effect te geven.

99
17 maart 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Frederique

Wauw, wat een resultaat.

94
11 maart 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Jannie

Dr. Ludlage is zeer goed omdat het heel natuurlijk eruit blijft zien na de behandeling

10
11 maart 2016 Botox
“ Beoordeling MediConsult BV is failliet verklaard en is/gaat mogelijk weer open. (Behandeling: Botox) ” Karin

Super vriendelijk! Alles werd heel goed uitgelegd en alle opties aangegeven. Ben eigenlijk heel bang voor naalden, maar Dr. Ludlage weet je angst te…

10
09 februari 2016 Botox
“ Beoordeling YourFace (Behandeling: Botox) ” Joyce

Ik ben super tevreden over hoe het consult/behandeling verliep. Ik heb deze behandeling al eens eerder ondergaan ergens anders, waar ik een slechte…

10
02 februari 2016 Botox
“ Beoordeling YourFace (Behandeling: Botox) ” Ellen

Al heel snel resultaat. Arthur Ludlage legt alles goed en duidelijk uit. Prettige behandeling voor een goede prijs!

89
19 januari 2016 Botox
“ Beoordeling YourFace (Behandeling: Botox) ” Karin

Ik heb voor een botox behandeling gekozen omdat ik voortdurend last had van druk op mijn ogen. Onverwacht bijkomend voordeel is dat ik geen last meer…