Fillers ervaringen Annemarie van Rosmalen

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
99
25 april 2017 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik Ben super tevreden en bij mij blijven het ook super Lang mooi zitten ,ziet er absoluut natuurlijk uit !!!

99
25 april 2017 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en desks dig.

91
19 april 2017 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ontzettend blij met het resultaat!

99
13 april 2017 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Erg vriendelijk, tijd, rust en geruststellen en zeker een goede begeleiding.

99
13 april 2017 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Annemarie is heel deskundig , maakt je mooier zonder dat het echt opvalt

99
15 maart 2016 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Nathalie

Mooie open kliniek, met een zeer vriendelijk deskundige arts met vriendelijk personeel.

10
07 januari 2016 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Brigitte

Vanaf midden 20 had ik al behoorlijke lijnen op het voorhoofd. Vijftien jaar later begon Ik me er echt aan te storen.

10
26 november 2015 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Brigitte

Mooie volle lippen; dit stond al even op mijn verlanglijstje. Ik durfde dit echter niet, het leek me nogal gevoelig.

89
01 april 2014 Fillers
“ Beoordeling Kliniek Laurium (Woerden) (Behandeling: Fillers) ” Chris

Ik ging naar de kliniek voor een consult over de mogelijkheden. Ik wilde zelf Botox in mijn voorhoofd (fronsrimpel) en de kleine lijntjes op mijn…

95
16 oktober 2013 Fillers
“ Beoordeling Van Rosmalen Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Ronald

Erg blij met het resultaat. Lang heb ik gekampt met een vermoeide uitstraling. Ook als ik net terug was van vakantie. Mensen spraken mij hier vaak op…