Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

Drs. A. Kroeskop

Drs. A. Kroeskop (1979) heeft zich na haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, in de Verenigde Staten verdiept in de allerlaatste technieken op het gebied van cosmetische dermatologie. Dokter Kroeskop zal haar internationale ervaring voor de kwaliteit van de behandelingen bij MediConsult inzetten.

Annebeth Kroeskop is een officieel NVCG gecertificeerd arts en heeft veel praktijkervaring opgedaan in de Verenigde Staten. Annebeth Kroeskop is een ambitieuze arts die het beste voor haar cliënten wil bereiken.

Drs. Kroeskop streeft ernaar om steeds up to date te zijn en volgt hiervoor vele (inter)nationale trainingen en congressen. Zij zet zich op haar beurt ook weer in om haar kennis, kunde en ervaring in Nederland cosmetisch artsen op te leiden. Drs. Kroeskop verricht wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen. Als lid van de NVCG levert dokter Kroeskop haar bijdrage aan de complicatiecommissie en onderwijscommissie van de opleiding tot cosmetisch arts.

Annebeth Kroeskop is gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde).Ingeschreven in het BIG-register onder nummer:  79911009201.

De artsen van de NVCG zetten zich in voor de kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen. De NVCG heeft een eigen klachtencommissie waarbij alle leden van de NVCG aangesloten zijn.

 

 

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Annebeth Kroeskop vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Annebeth Kroeskop

Behandelingen door Annebeth Kroeskop

  • Overige behandelingen

Werkzaam bij klinieken

K
KNAP Institute Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Annebeth Kroeskop

  • 7,1Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 7,1Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,1Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
83
09 augustus 2012 Botox
“ Beoordeling Bergman Clinics Den Haag (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Soepel, snel en vakbekwaam. Had ik veel eerder moeten doen.