Amir Houshangi

Cosmetisch arts , werkzaam bij 7 klinieken

85
Geweldig 18 reviews

Over Amir Houshangi


Betaalbaar mooier is een botox- en injectable kliniek met een geheel eigen visie.Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Maar de prijs is laag. Hoe kan dat? Wij hebben het anders georganiseerd en wij hebben geen giga winstmarges nodig. Wij doen ons werk vanuit passie!U vindt Betaalbaar mooier in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Hoogeveen, Laren, Rotterdam en Zwolle. Op al deze locaties kunt u terecht voor botox, hyaluronzuur fillers, Radiesse, PDO draden, Happy lift, PlexR soft surgery ooglidcorrecties of facelifts. Op de locatie Eindhoven worden ook alle laser- en medische peelingbehandelingen uitgevoerd.Betaalbaar mooier heeft 4 artsen in dienst, Dr. Roopram, Dr. Savic, Dr. Achekar en dr. Kleijne. Allen goed opgeleid en uiteraard BIG geregistreerd.Betaalbaar mooier neemt geen risico’s, dus wij werken niet met permanente middelen en het kan ook voorkomen dat een arts een behandeling afraadt.Hebt u interesse of vragen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis consult. Ook telefonisch (040-8454624) 


Lees verder

Beoordelingen van Amir Houshangi

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
24 juni 2019 Lipfillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Lipfillers) ” Kirsten

Heel erg geruststellende arts, heel vriendelijk, weet waar hij over spreekt. Ook aan de balie worden we goed en snel en vriendelijk verder geholpen.

99
17 juni 2019 Lipfillers
“ Tevreden ” Anonieme gebruiker

Behandelaar was erg professioneel. eerste ervaring was zo fijn, dat ik geen andere arts meer wil. Dit was mijn 2e afspraak en weer erg tevreden!

97
17 juni 2019 Botox
“ Aanrader ” Anonieme gebruiker

Alles ging prima tijdens de behandeling, ik zal vrienden en familie Betaalbaar Mooier zeker aanraden