Adverteren

Meer en meer mensen zijn steeds vaker online – ruim 95% van de Nederlanders heeft toegang tot internet, waarvan de helft inmiddels beschikt over een breedbandverbinding. Online adverteren is dan ook een belangrijk onderdeel geworden van de marketing/online mediamix. 

Een hoog bereik in de juiste doelgroep tegen zeer lage kosten in vergelijking met andere mediumtypen!! Online is je doelgroep een stuk eenvoudiger te vinden. Bovendien zijn respons, effectiviteit en resultaten op internet direct te meten en bij te sturen. Internet biedt uitgekiende mogelijkheden voor het vinden van nieuwe klanten, branding, de introductie van nieuwe diensten of producten en pr. Links, banners, advertorials, video's, downloads........de (creatieve) mogelijkheden van internet zijn eindeloos……en grenzeloos. Kliniekervaringen.nl genereert voor haar adverteerders verkeer naar de sites van de klinieken en tevens concrete kwalitatieve hot leads ! Ook internationaal weet kliniekervaringen.nl de weg. We volgen de ontwikkelingen op de voet en delen onze kennis graag met jou.

 

Premium Account vs Gratis Vermelding

Op kliniekervaringen.nl is het mogelijk uw kliniek extra onder de aandacht te brengen middels een premium Account.

De voordelen ten opzichte van een gratis vermelding zijn als volgt :

URL vermelding bij uw naw gegevens (linkbuilding)

Logo vermelding bij uw basisgegevens (branding)

Mogelijkheid tot plaatsen van uw youtube filmpje

Leadgeneratie middels de online consult & downlaod brochure button

Alternatieven module niet premium accounts

 

Display Advertising & Advertorials

Het is mogelijk uw kliniek of een speciale behandeling die u aanbiedt extra onder de aandacht te brengen middels aan large rectangle (banner: formaat 336*280) of een advertorial. Zie hier de voorbeelden : www.kliniekervaringen.nl/behandelingen/ogen/ooglidcorrectie/

Door een banner in te zetten vergroot u de naamsbekendheid van uw kliniek of benadrukt u bijvoorbeeld de specialiteit van een behandeling. Uw naamsbekendheid is bijzonder belangrijk daar uit onderzoek blijkt dat 80% via google converteert op brandname! (bron : Atlas USA)

 

 

Meer informatie?

Wilt u direct meer informatie? Bel ons op 085 - 40 12 474. Een email sturen kan naar [email protected].

We streven te allen tijde na nog dezelfde dag te antwoorden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: