Perfect Smile Eindhoven

Lichttoren 14, 5611 BJ, Eindhoven

(Gemiddeld kliniekcijfer)
  -  
Gebaseerd op 0 ervaringen


 

Perfectsmile tanden bleken is mogelijk in Amstelveen, Den Haag, Breda, Hilversum, Eindhoven & Maastricht.
- Waarom?
Omdat je tanden onder invloed van je dagelijks leefpatroon, zoals het drinken van koffie en thee en bijvoorbeeld roken, blootstaat aan verkleuring. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander waarbij ook je leeftijd een rol speelt.
Niemand vindt het leuk om met zichtbaar verkleurde tanden rond te lopen. Sommigen ervaren zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen. En dat terwijl een stralende lach je nu juist zo aantrekkelijk maakt!
Bovendien blijkt een professionele gecombineerde behandeling om tanden te bleken het aantal schadelijke bacterieën in je mond te verminderen. Dit komt de gezondheid van je mond ten goede en zorgt voor minder gaatjes en tandvleesproblemen,.
Perfectsmile biedt je dus de kans om met een kortdurende en veilige behandeling weer een gezonde stralend witte lach te bezitten.
Onder toezicht van tandartsen en voorzien van de meest moderne apparatuur garanderen wij je een doeltreffende behandeling die je zelfvertrouwen in een uurtje een enorme boost zal geven.

Heb jij bij Perfect Smile Eindhoven een behandeling ondergaan?  Schrijf dan hier je ervaring


Werkzame artsen

Er zijn geen artsen gevondenBehandelingen

Deze behandelingen voert Perfect Smile Eindhoven uit. Het getal tussen haakjes geeft aan hoeveel van deze behandelingen deze kliniek per jaar uitvoert.
Ervaringen Perfect Smile Eindhoven

Gemiddeld kliniekcijfer
  -  
Gebaseerd op 0 ervaringen
Verdeling cijfers

- Telefonische bereikbaarheid - Klantvriendelijkheid - Het consult - Deskundigheid medische staf - De behandeling - Persoonlijke service - Algemeen


Lees meer over ons "gewogen" gemiddelde kliniekcijfer >Heb jij bij Perfect Smile Eindhoven een behandeling ondergaan?  Schrijf dan hier je ervaring

Bekijk ook eens deze klinieken in de buurt

Over welke behandeling heb je een vraag? Dan kunnen wij u alternatieven aanbieden:


    Blijf op de hoogte

    Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


    Volg ons op Twitter & Facebook: