Nationaal Huidcentrum

Olmenlaan 38, 1404 DG, Bussum

(Gemiddeld kliniekcijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
8,0/10
Gebaseerd op 10 ervaringen

100% van de ervaringsschrijvers raadt deze kliniek aan.


Het Nationaal Huidcentrum biedt als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) onderdak aan specialisten met veel kennis over huidziektes (verzekerde zorg) en cosmetische huidbehandelingen. Het Nationaal Huidcentrum werkt vanuit dezelfde locatie als Contour Kliniek met wie zij nauw samenwerkt. Cosmetische huidbehandelingen liggen op de grens van cosmetische chirurgie. Daarom maakt de samenwerking ons zo sterk.  Lees meer >

Wij bieden een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen welke met de modernste apparatuur uitgevoerd worden. Tijdens een intakesprek worden uw wensen besproken en wordt uw huid onderzocht zodat wij een optimaal behandelplan voor u kunnen samenstellen. Geheel vrijblijvend, u beslist of u de behandeling uit wilt laten voeren of niet. Omdat wij werken met ervaren dermatologen is de behandeling niet alleen effectief maar ook zeer veilig. 
Een van de behandelingen die het Nationaal Huidcentrum aanbiedt is huidverbetering door middel van de Mixto fractionele CO2 laser. Deze fractionele CO2 laser is uitermate geschikt voor het vervagen of zelfs verwijderen van (acne)littekens en biedt een zeer goede verbetering van de structuur van de huid. Daarnaast geeft het een opzienbare verstrakking van de huid. Bekijk onderstaande film voor meer informatie over deze behandeling. 

Heb jij bij Nationaal Huidcentrum een behandeling ondergaan?  Schrijf dan hier je ervaring


Keurmerk(en)

  • Deze kliniek heeft het ZKN keurmerk
    ZKNWerkzame artsenBehandelingen

Deze behandelingen voert Nationaal Huidcentrum uit. Het getal tussen haakjes geeft aan hoeveel van deze behandelingen deze kliniek per jaar uitvoert.
Ervaringen Nationaal Huidcentrum

Gemiddeld kliniekcijfer
8,0
Gebaseerd op 10 ervaringen
Verdeling cijfers

7,7 Telefonische bereikbaarheid 8,0 Klantvriendelijkheid 8,1 Het consult 8,0 Deskundigheid medische staf 7,6 De behandeling 8,0 Persoonlijke service 7,4 Algemeen


Lees meer over ons "gewogen" gemiddelde kliniekcijfer >

1 | 2 |Heb jij bij Nationaal Huidcentrum een behandeling ondergaan?  Schrijf dan hier je ervaring

Bekijk ook eens deze klinieken in de buurt

Over welke behandeling heb je een vraag? Dan kunnen wij u alternatieven aanbieden:


    Blijf op de hoogte

    Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


    Volg ons op Twitter & Facebook: