Meer Tanden bleken


Voor

Na

Tanden bleken

8,5 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 93 ervaringen, het maximale behandelingscijfer is 10

Een stralend wit gebit is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Vaak is één behandeling van 60 minuten voldoende om uw tanden gemiddeld negen tinten witter te maken. Daarna geniet u en uw omgeving jarenlang van stralend witte tanden. Er zijn op de markt verschillende manieren te vinden om je tanden te laten bleken.

Het resultaat verschilt van persoon tot persoon, daar uw tanden net zo individueel en uniek zijn als jij zelf. Over het algemeen blijven de witmakende resultaten van 'parelwitte tanden' een aantal jaren gehandhaafd. Je dient je tanden natuurlijk normaal te poetsen en geen overmatige hoeveelheid van verkleurende voedingsmiddelen te nuttigen.

De bleekgel

De bleekgel tast het tandglazuur niet aan en beschadigt bestaande vullingen niet. Het hoofdbestanddeel van de bleekgel is waterstofperoxide, dat al ruim 100 jaar (mits toegepast door deskundig personeel) veilig bij het bleken van tanden wordt toegepast en in de tandheelkunde als effectief ingrediënt wordt beschouwd.

Uit onderzoeken blijkt dat 15% waterstofperoxide een veilig percentage is voor het behoud van gezonde, sterke tanden. Wanneer er gebleekt wordt met percentages van 30-45% kan er een verhoogd risico ontstaan voor uw tanden. Deze hogere concentraties waterstofperoxide hebben namelijk een etsende werking op het glazuur van uw tanden. Een etsende werking betekent o.a. dat het oppervlakte van uw tanden ruw gemaakt wordt. Verkleuringen en tandplak hechten zich vervolgens sneller aan ruwe oppervlakten.

Kies het liefst voor veilig tanden bleken en deskundigheid en ga het liefst naar gediplomeerde mondhygiënistes.

Informeer via onze site verder bij een kliniek bij u in de buurt.

Zelf Tanden bleken gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Tanden bleken Ervaringen

1 | 2 | 3 | 4 | … | 18 | 19 |

 

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Nieuws over Tanden bleken

Dinsdag 4 december 2012

Tandenkliniek Perfect Smile failliet

Tandenkliniek Perfect Smile failliet

Tandenbleek- en beugelkliniek Perfect Smile heeft de hoofdvestiging in Amstelveen gesloten. Dit gebeurde nadat eigenaar Jesse Bartels het faillissement voor vijf van zijn bv’s had aangevraagd vanwege een boete die de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) hem had opgelegd.

> Lees verder

Donderdag 21 juni 2012

Bleken van tanden aan banden

Bleken van tanden aan banden

Het bleken van tanden wordt gebonden aan strengere regels. Vanaf 1 november 2012 mag alleen nog in tandartspraktijken worden gebleekt en mogen bleekmiddelen maximaal 6 procent waterstofperoxide bevatten.

> Lees verder

> Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: