Meer Invisalign


Voor

Na

Invisalign

8,8 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 1 ervaring, het maximale behandelingscijfer is 10

Tanden staan niet altijd mooi recht. Dit is niet alleen esthetisch minder mooi maar kan ook problemen veroorzaken. Een  beugel is vaak een grote stap en wordt vaak niet mooi gevonden. Invisalign biedt hiervoor een perfecte oplossing in de vorm van een onzichtbare beugel.

 

Onzichtbare beugel

Invisialign zijn ultradunne, transparante bitjes die je om de twee weken moet vervangen voor een nieuw. Met deze bitjes worden je tanden precies in de juiste stand geplaatst, terwijl niemand het zal opvallen dat je een beugel draagt.

Deze beugel is al meer dan 10 jaar beschikbaar in de VS en nu ook in Nederland. Wereldwijd zijn er al ruim 1.5 miljoen mensen mee behandeld.

Niet elke afwijking is geschikt om met Invisalign te corrigeren. Tijdens een intake kan een tandarts of orthodontist je vertellen of een behandeling met Invisalign mogelijk is.

 

Verzekering

Sinds kort wordt door veel verzekeraars deze nieuwe techniek vergoedt. Dit is volledig afhankelijk van je verzekeraar en voor welk je pakket je bent verzekerd bij je verzekeraar. Informeer bij je verzekeraar welke vergoedingen voor jou gelden.

Zelf Invisalign gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Invisalign Ervaringen

 

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: