Meer Schaamlipcorrectie


Voor

Na

Schaamlipcorrectie

9,2 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 120 ervaringen, het maximale behandelingscijfer is 10

Er zijn situaties dat een vrouw haar kleine schaamlippen als een bron van schaamte, ongemak of pijn ervaart. Bijvoorbeeld als de kleine (binnenste) schaamlippen relatief groot zijn, waardoor ze teveel uitsteken. In zo'n geval zou u een ingreep kunnen overwegen, waarbij de schaamlippen operatief kleiner worden gemaakt.

Een schaamlipverkleining is een relatief eenvoudige ingreep. Tijdens het consult wordt u door de chirurg geïnformeerd over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de behandeling. Over het algemeen wordt de behandeling onder lokale verdoving uitgevoerd middels enkele prikjes in het operatiegebied. Tijdens de behandeling wordt overtollig weefsel verwijderd en worden de schaamlippen opnieuw gemodelleerd. Vervolgens wordt het gehecht met oplosbare hechtingen.

Na de operatie wordt over het algemeen weinig pijn ervaren, wel kan er enige zwelling ontstaan die ongeveer een week kan aanhouden. Koude kompressen kunnen eventueel ongemak verlichten. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een overzicht mee van wat u wel en niet mag doen direct na de behandeling.
Houdt u er rekening mee dat u na een week voor controle terug moet komen. Een eventuele tweede controle vindt plaats 6 weken na behandeling.

Het uiteindelijke resultaat laat slechts een paar weken op zich wachten. Het tevredenheidpercentage ligt zeer hoog, hetgeen het tot een dankbare operatie maakt. De behandeling geeft bovendien een permanent resultaat.

Ondanks het feit dat het hier gaat om een relatief eenvoudige en veilige ingreep, kunnen er zich complicaties voordoen bij een schaamlip correctie. Hoewel de kans klein is bestaat de kans op nabloeding of infectie. Een goede nazorg verdient te allen tijde dan ook extra aandacht. 

Zelf Schaamlipcorrectie gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Schaamlipcorrectie Ervaringen

1 | 2 | 3 | 4 | … | 23 | 24 |

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste kliniek?

Download onze checklist en neem deze mee tijdens je consult.

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Nieuws over Schaamlipcorrectie

Dinsdag 17 september 2013

Plastische chirurg creëert zijn droomvrouw

Plastische chirurg creëert zijn droomvrouw

Een plastische chirurg die een patiënte flink onder handen neemt en haar 'boetseert' tot zijn droomvrouw, om haar vervolgens op hun eerste date ten huwelijk te vragen. Lees of bekijk in de video het vreemde verhaal van Dr. David en Veronica Matlock.

> Lees verder

Zaterdag 29 september 2012

Verzekeraars vragen foto’s genitaliën

Verzekeraars vragen foto’s genitaliën

Vrouwen die voor een schaamlipcorrectie hun zorgverzekeraar aanschrijven, moeten voortaan ‘ondersteunend beeldmateriaal’ aanleveren bij het verslag van de arts.

> Lees verder

> Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: