Meer Bilvergroting


Voor

Na

Bilvergroting

9,3 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 14 ervaringen, het maximale behandelingscijfer is 10

Bilvergroting is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee de grootte en de vorm van billen veranderd kunnen worden. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen en mannen die vinden dat zij te kleine of te platte billen hebben.

Een zacht en natuurlijk aanvoelend implantaat vergroot het volume en zorgt voor een steviger, natuurlijk uiterlijk van de billen. Je arts kan je tijdens een consult nog meer vertellen over de mogelijkheden van een bilvergroting en of een billift in jouw specifieke situatie het gewenste resultaat zal opleveren.

Billen bestaan uit vetweefsel, bloedvaten, zenuwen en spieren, bedekt door huid. De vorm van billen wordt vooral bepaald door de elasticiteit van de huid en de verhouding tussen vetweefsel en huidweefsel. Jonge billen zijn stevig.

In de loop der jaren kunnen door de zwaartekracht en de vermindering van huidelasticiteit de billen gaan hangen. Ook zwangerschap en gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op de vorm van billen. Tevens kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi. Wanneer het volume van de billen voldoende is maar veel huidoverschot aanwezig is, kan er een billift worden verricht. Hierbij ontstaat er een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroekslijn.

Zelf Bilvergroting gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Bilvergroting Ervaringen

1 | 2 | 3 |

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste kliniek?

Download onze checklist en neem deze mee tijdens je consult.

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Nieuws over Bilvergroting

Dinsdag 18 maart 2014

Proef met register voor borstimplantaten

Waarschijnlijk eind dit jaar kan het landelijk register voor implantaten als kunstheupen, kunstknieën, pacemakers en borstimplantaten met de eerste gegevens worden gevuld.Tot de zomer wordt daarvoor proefgedraaid met de registratie van borstimplantaten.

> Lees verder

Dinsdag 14 mei 2013

Borstvergroting mag geen hoofdprijs zijn

Het maken van reclame voor het verbouwen van het lichaam wordt aan banden gelegd. De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) heeft de regels aangescherpt voor het maken van reclame voor esthetische chirurgie. Zo mogen consulten niet meer gratis worden weggegeven, is een korting van 10 procent uit den boze en mag een liposuctie niet meer worden weggegeven bij een prijsvraag.

> Lees verder

Woensdag 25 juli 2012

Geen verbod op borstvergrotingen

Geen verbod op borstvergrotingen

De rechtbank in Den Bosch heeft woensdag bepaald dat het niet nodig is om per direct te stoppen met het uitvoeren van borstvergrotingen met siliconen.

> Lees verder

> Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: