Meer Ooglidcorrectie


Voor

Na

Ooglidcorrectie

9,2 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 620 ervaringen, het maximale behandelingscijfer is 10

Een vermoeid uiterlijk, een sombere blik. Het zijn veelgehoorde klachten van mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Bij deze ingreep wordt een teveel aan huid en ander weefsel weggenomen, en ook kan de vorm van het oog verfraaid worden. Zo krijg je de frisse oogopslag van vroeger terug.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar vraagt veel deskundigheid van de arts. Die moet namelijk goed kunnen inschatten hoe je ogen er na de ingreep uit zullen gaan zien.

Voor de correctie van hangende oogleden kies je voor een bovenooglidcorrectie en voor het aanpakken van wallen een onderooglidcorrectie.

Bij iedereen verslapt de huid rondom de ogen bij het ouder worden, dit is een natuurlijk verouderingsproces van het lichaam. De elastische bindweefselvezels verminderen, zodat de huid haar strakheid en elasticiteit verliest, losraakt van de onderlaag en gaat hangen. Dit gebeurt bij de één wat eerder dan de andere. Erfelijke aanleg zorgt ervoor dat er ook mensen van in de 30 de ingreep ondergaan. 

Ingreep

Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep die vaak onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. De behandeling duurt vaak niet langer dan 45 minuten. Ongeveer 6 weken na de ingreep krijg je een indruk van het resultaat. Het duurt 3 tot 6 maanden tot het volledige resultaat zichtbaar is. 

 

Ooglidcorreties worden steeds vaker uitgevoerd mede omdat het een relatief simpele ingreep is.

 

Lees meer over keurmerken of zoek direct een kliniek.

Zelf Ooglidcorrectie gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Ooglidcorrectie Ervaringen

1 | 2 | 3 | 4 | … | 123 | 124 |

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste kliniek?

Download onze checklist en neem deze mee tijdens je consult.

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Nieuws over Ooglidcorrectie

Vrijdag 17 mei 2013

"Zorgfraude wordt aangeleerd"

Ziekenhuizen en privéklinieken declareren elk jaar voor tientallen miljoenen euro's cosmetische behandelingen die medisch gezien helemaal niet nodig zijn.


Dat blijkt uit een intern rapport, dat niet apart naar de kamer is gestuurd.

> Lees verder

Woensdag 20 maart 2013

Het geluk van een ooglidcorrectie

Het geluk van een ooglidcorrectie

In het RTL4-programma Een Nieuw Begin krijgen verdrietige vrouwen hulp van een team van psychologen en plastisch chirurgen om hun leven weer op de rails te krijgen. ’Vertrouwenspersoon’ Angela Groothuizen weet uit eigen ervaring hoe je kunt opknappen van een ooglidcorrectie.

> Lees verder

Donderdag 29 november 2012

'Verboden' ingrepen bij particuliere klinieken

'Verboden' ingrepen bij particuliere klinieken

Een aantal particuliere klinieken in Nederland voert bij kinderen onder de 18 behandelingen uit die tegen de regels zijn.

> Lees verder

> Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: