Meer Haartransplantatie


Voor

Na

Haartransplantatie

9,1 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 427 ervaringen, het maximale behandelingscijfer is 10

Als er helemaal geen haar meer groeit, is een haartransplantatie de enige natuurlijke mogelijkheid om weer echt haar terug te krijgen. Het is namelijk zo dat zelfs in een vergevorderd stadium van kaalheid bij de man op het achterhoofd een haarrand blijft staan.

Bij mannen begint het met inhammen en de kruin, totdat de bekende haarkrans overblijft. Vrouwen vertonen een diffuus beeld van haaruitval en de hoofdhuid wordt zichtbaar. 

Deze haarkrans is ongevoelig voor dihydrotestosteron, de veroorzaker van erfelijke haaruitval. Tijdens de ingreep worden zogenaamde haarfollikels vanuit deze haarrand naar een kalende plek elders op het hoofd verplaatst. Uit deze haarfollikels groeien vervolgens nieuwe haren die niet meer uit zullen vallen, omdat de haarwortels hun erfelijke eigenschappen behouden en dus ongevoelig blijven voor aantasting van dihydrotestosteron.

Haartransplantatie wordt ook steeds vaker bij vrouwen toegepast. Wel dient gezegd te worden dat aan het verwachtingspatroon van vrouwen niet altijd kan worden voldaan. 

Psychische problemen van kaal worden

Kaal worden wordt door veel mannen (en natuurlijk vrouwen) als een groot probleem ervaren. Kaal haar kan ervoor zorgen dat je zelfbeeld en eigenwaarde negatief wordt beïnvloed. Dit kan zorgen voor een verminderd zelfvertrouwen. Bij psychische problemen kun je besluiten om hier wat aan te doen in de vorm van een haartransplantatie. 

Zelf Haartransplantatie gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Haartransplantatie Ervaringen

1 | 2 | 3 | 4 | … | 85 | 86 |

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste kliniek?

Download onze checklist en neem deze mee tijdens je consult.

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Nieuws over Haartransplantatie

Dinsdag 4 maart 2014

Mannen doodsbang voor Coupe Monnik

Vraag een meid van twintig wat haar spookbeeld voor de toekomst is en geheid hoor je: rimpels, een steeds groter wordende zwemband om de buik, putjes in de benen. Maar wat zouden mannen zeggen? Simpel: de Monnik.

> Lees verder

Dinsdag 1 oktober 2013

6 redenen waarom mannen steeds vaker kiezen voor een haartransplantatie

6 redenen waarom mannen steeds vaker kiezen voor een haartransplantatie

Zou ijdelheid de reden zijn dat steeds meer mannen kiezen voor een haartransplantatie? Ook voor mannen gelden tegenwoordig strengere schoonheidswetten, er zijn meer metromannen dan ooit tevoren.

> Lees verder

Maandag 15 april 2013

Dean Saunders ondergaat derde haartransplantatie

Dean Saunders ondergaat derde haartransplantatie

Dean Saunders heeft voor de derde keer een haartransplantatie ondergaan. De broer van Ben Saunders schreef maandag op Twitter: "Morgen krijgt Deantje een haartransplantatie." Vandaag laat Dean weten dat alles goed is gegaan. "Gelukkig nieuw haar ;)." Klik hier voor het resultaat.

> Lees verder

> Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: