Meer Vet wegvriezen


Voor

Na

Vet wegvriezen

9,1 (Gemiddeld behandelingscijfer) Hoe komt dit cijfer tot stand?
Gebaseerd op 5 ervaringen, het maximale behandelingscijfer is 10

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Zelf Vet wegvriezen gehad? Voeg dan nú je ervaring toe     > Schrijf je ervaring

Vet wegvriezen Ervaringen

 

Uitleg over keurmerken

ISO NOG RIZIV ZKN

Als consument kom je honderden keurmerken, kwaliteitsstempels, erkenningsregelingen, etc. tegen. Wat stelt het allemaal voor, en welke waarde kun je eraan hechten? Lees meer

Selecteer een kliniek


Of zoek een kliniek

Nieuws over Vet wegvriezen

Vrijdag 4 januari 2013

Vet laten wegvriezen populair na de feestdagen

Vet laten wegvriezen populair na de feestdagen

Wie het geduld niet heeft om intens te sporten of te diëten, kan overtollige vetrolletjes tegenwoordig laten wegvriezen met 'CoolSculpting'. De voorbije week stegen de aanvragen voor dergelijke ingrepen drastisch, zeker in Amerika. Velen zijn op zoek naar een snelle oplossing voor de extra kilo's na de feestdagen.

> Lees verder

> Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief:


Volg ons op Twitter & Facebook: